Open Kerkendagen
zaterdag 1 & zondag 2 juni 2019
"Emoties"

Tijdens het eerste weekend van juni zetten Open Kerken jaarlijks ons religieus erfgoed in de kijker.

Voor deze 12e uitgave, stellen wij U voor uw inspiratie te putten in onze "Emoties".

Vermits religieuze gebouwen met een kaleidoscoop vergeleken kunnen worden, die schitteren van duizend kleurrijke vormen, zijn zij gegrift in de mysteries van het onzichtbare, gekneed door de luister of de nederigheid van generaties, trillend van intense muzikale emoties.
Het is niet mogelijk gevoelloos te blijven voor al de verhalen die zij ons toefluisteren.
Wordt onze aandoening niet aangesproken door de lange stoet van hun beelden? En worden we niet gestreeld door de zachte gepolijste reliefs...
Laat U beroeren tot in uw diepste "zijn".

Alle gebouwen worden uitgenodigd om mee te doen (gratis voor de leden van het netwerk Open Kerken. Voor niet-leden : bijdrage 60 euro).

Wilt u deelnemen met uw gebedshuis ? Schrijf deze dan in via www.openkerkendagen.be

Opgelet : indien u geen bevestigingsmail na uw inschrijving ontvangt, betekent dit dat uw inschrijving niet gelukt is en vragen wij u contact op te nemen met info@openkerken.be.

Bekijk zeker ook even onze Inspiratiegids : Open Kerkendagen voor meer inspiratie en heel wat praktische tips. U vindt er ook de referenties van artiesten waar wij in het verleden al mee werkten.

Open Kerkendagen : enkele referenties

Alle praktische informatie :
Open Kerkendagen in het kort

Wij wensen u veel creativiteit en leuke samenwerkingen toe !

U kan het programma 2018 hierdownloaden