Open Kerkendagen 2014

Op 31 mei en 1 juni 2014 zetten heel wat gebedshuizen hun deuren wagenwijd open voor de 7de editie van de Open Kerkendagen. Met de organisatie van dit tweedaagse evenement wil de Stichting Open Kerken extra aantonen dat de gebedshuizen in België een gastvrij oord zijn de moeite waard om beleefd te worden. De 65.000 bezoekers die we vorig jaar mochten ontvangen gaan hier alleszins mee akkoord. Ook u kunt hier deel van uitmaken !

Het thema voor dit jaar is: ‘Herinneringen aan 14-18’.  Grijp deze kans aan om samen te werken met lokale erfgoedorganisaties of toeristische diensten om een link te zoeken tussen uw kerkgebouw of gemeenschap en ‘Den Grooten Oorlog’.

Alvast enkele tips op je te helpen bij de voorbereidingen...:

Inspiratiegids : Open kerkendagen
Open Kerkendagen : enkele referenties
Dit gebeurt bij u...
Suggesties thema ‘Herinneringen aan ’14-‘18’’

Alle praktische informatie :
Open Kerkendagen in het kort

Inschrijven gebeurt online via onderstaande link. Gelieve dit voor 15 februari te doen. www.openkerkendagen.be